OM MIG 

Jeg har altid haft en evne til at favne og guide mennesker til at stå stærkere i dem selv og i livet. Det er helt naturligt for mig at mærke og fornemme andre mennesker og møde dem med empati og nærvær. Uanset hvad deres liv har budt dem på.

Medmenneskelighed er derfor et aspekt, der har fulgt mig gennem hele livet. Også karrieremæssigt idet jeg i 20 år har arbejdet med administration og HR. Her har jeg trukket på min intuition og indsigt, så jeg kunne møde, se og forstå mennesker og deres forskellige udfordringer. Jeg har brugt samme evner i motiverende personlige udviklingssamtaler og til at klæde andre på til at håndtere den svære samtale. Også konflikthåndtering/løsning har været en del af min professionelle hverdag.

I takt med min erhvervsmæssige og personlige udvikling blev jeg overbevist om, at den terapeutiske vejledning skulle være min levevej. I 2018 startede jeg på den 4-årige certificerede uddannelse som Psykoterapeut. Med fokus på den humanistiske, oplevelsesorienterede og eksistentielle terapi, som er en naturlig forlængelse af min egen tilgang, sanseevne, empati og indfølingsevne.

I dag fokuserer jeg på at hjælpe voksne og unge gennem livets svære perioder. Igennem samtaleterapien hjælper jeg mine klienter til en større selvindsigt og selvforståelse.

Jeg praktiserer dels fra Heart House i København K, et klinikfællesskab, og dels fra min private praksis på Østerbro, hvor jeg bor sammen med min mand, vores 4 sammenbragte børn og vores hund Carla.