HVORFOR GÅ I TERAPI?

Terapi kan hjælpe dig med at se livets små og store udfordringer i et nyt perspektiv. Den kan give dig muligheden for at kunne udvikle dig og takle dit liv med de ressourcer, som du allerede selv besidder.

Det kan være, at du ønsker hjælp til at komme videre i livet. At du føler, at du er gået i stå, at livet glider forbi - eller måske du mærker tristhed og følelse af isolation.

Det kan være, at du oplever en familiær krise som fx skilsmisse. Eller at du er i et parforhold, der ikke fungerer - måske er sexlivet svært, måske fungerer kommunikationen dårligt, så I gang på gang havner i de samme konflikter.

Det kan også være, at du føler manglende selvværd, stress, uro og angst. Måske du oplever at blive grebet af præstationsangst på jobbet eller på din uddannelse. Eller har en følelse af håbløshed og manglende livslyst, som dræner dig for energi og livsglæde.

Uanset årsagen til at du vælger at gå i terapi, så vil vi gennem den terapeutiske samtale sammen undersøge de udfordringer, du oplever eller måske ubevidst selv skaber. Jeg vil hjælpe og støtte dig, så du får en større klarhed og indsigt i dig selv. Til at kunne mærke dig selv, dine ønsker og behov. Målet er en proces, der gør dig til et mere tilfredst og bevidst menneske med et stærkere personligt fundament til at håndtere livets udfordringer bedre.