PSYKOTERAPI

Når jeg arbejder, benytter jeg fortrinsvis psykoterapi. Dvs. en samtaleterapi, hvor vi får blotlagt tanker, følelser og handlinger hos den enkelte.

En psykoterapeutisk behandling består af regelmæssige samtaler gennem kortere eller længere tid, fra nogle få uger op til flere måneder/år. Som ved alle andre former for terapi er det vigtigt med et godt samarbejde og en god kemi mellem klienten og terapeuten.

Terapi kan hjælpe dig med at se livets små og store udfordringer i et nyt perspektiv. Den kan give dig muligheden for at udvikle dig og takle dit liv med de ressourcer, som du allerede selv besidder.

Det kan være, at du ønsker hjælp til at komme videre i livet. At du føler, at du er gået i stå, at livet glider forbi - eller måske du mærker tristhed og følelse af isolation.

Det kan være, at du oplever en familiær krise som fx skilsmisse. Eller at du er i et parforhold, der ikke fungerer - måske er sexlivet svært, måske fungerer kommunikationen dårligt, så i gang på gang havner i de samme konflikter.

Det kan også være, at du føler manglende selvværd, stress, uro og angst. Måske du oplever at blive grebet af præstationsangst på jobbet eller på din uddannelse. Eller har en følelse af håbløshed og manglende livslyst, som dræner dig for energi og livsglæde.

Uanset årsagen til at du vælger at gå i terapi, så vil vi gennem den terapeutiske samtale sammen undersøge de udfordringer, du oplever eller måske ubevidst selv skaber. Jeg vil hjælpe og støtte dig, så du får en større klarhed og indsigt i dig selv, så du i højere grad bliver i stand til at kunne mærke dig selv, dine ønsker og dine behov. Målet er at terapien gør dig til et mere tilfredst og bevidst menneske, med et stærkere personligt fundament til at håndtere livets udfordringer.

Du må være indstillet på selv at gøre en indsats - og nogle gange kan det være hårdt arbejde at gå i terapi.

Psykoterapi eller hypnoterapi? Der er ingen modsætninger mellem psykoterapi og hypnoterapi. De er begge metoder til at behandle psykiske lidelser og problemer. Jeg anvender de metoder, som jeg vurderer bedst, kan hjælpe på lige præcis de problemer, du gerne vil have behandlet. Jeg vil altid tale med dig om, hvilken behandling jeg vil anbefale og hvorfor.